produse - asigurari de calatorie

Asigurarea de calatorie in strainatate acopera consecintele nefaste ale unor accidente (evenimente neprevazute care survin independent de vointa Asiguratului si sunt datorate unor cauze exterioare) care pot afecta viata, integritatea corporala si implicit capacitatea de munca a Asiguratului.

Accident – eveniment survenit independent de vointa Asiguratului si datorat unor cauze externe, involuntare ,constituind cauza unei vatamari corporale grave care nu permite continuarea normala a calatoriei.

In functie de variant aleasa polita poate acoperii :
a.cheltuielile de asistenta medicala de urgenta pana la stabilizarea starii de sanatate a pacientului, transport medical precum si repatrierea persoanei asigurate
b. raspunderea civila fata de terti
c. despagubiri pentru bagaj pierdut/deteriorat sau furat
d.imbolnavire – modificarea, fara antecedente, de tip organic sau functional a starii de sanatate a asiguratului
e.accidentele survenite ca urmare a practicarii de sporturi de agreement : ski, ski nautic, snowboard, patinaj, surfing, calarie, carting, mountain bike, rafting,etc.
f. accidentele survenite ca urmare a practicarii unui sport cu grad sporit de risc (de exemplu: parapanta, salt cu coarda elastica, escaladarea stancilor, diving, parasutism, zborul cu delta-planul, canotaj in conditii extreme, etc.).Trebuie sa selectati aceasta optiune la incheierea politei.